Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras21g67kcal2.9g12.1g0.7g1.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)13g15kcal3.3g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g21g13kcal0.4g1.8g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)21g13kcal0.2g0.9g0.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g230kcal14.2g32.4g4.2g4g
Valittu annoskoko90g115kcal7.1g16.2g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna45g58kcal3.6g8.1g1.1g1g
Arvot/100g100g128kcal7.9g18g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964