Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen21g29kcal4g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)6.5g20kcal0.8g0g1.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.9g6.6kcal0.4g1.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.2g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g171kcal14.4g5.6g9.8g0.6g
Valittu annoskoko90g85kcal7.2g2.8g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g43kcal3.6g1.4g2.5g0.2g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278