Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Pennepasta, Gallo23g78kcal2.9g15.8g0.4g1.4g
Herkkusieni 20g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 22g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton7g4.9kcal0.7g0.3g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g16g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g219kcal8.8g32.8g6g3.4g
Valittu annoskoko90g110kcal4.4g16.4g3g1.7g
Annoskoko puolitettuna45g55kcal2.2g8.2g1.5g0.9g
Arvot/100g100g121kcal4.9g18.2g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605