Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss37g10kcal0.3g1.9g0.1g1.1g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g18g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g12g19kcal1.9g0.1g1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g90kcal5.2g10g2.6g2.6g
Valittu annoskoko90g45kcal2.6g5g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g23kcal1.3g2.5g0.7g0.7g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.5g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822