Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale9g30kcal1.1g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suolasienet (rouskuja)14g2.7kcal0.2g0.7g0.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk44g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g171kcal4.2g8g13.6g2g
Valittu annoskoko90g86kcal2.1g4g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna45g43kcal1.1g2g3.4g0.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.4g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943