Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen15g21kcal2.8g0g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana keitetty4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 3.7g12kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g82kcal6.6g7.6g2.4g1g
Valittu annoskoko90g41kcal3.3g3.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g21kcal1.7g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422