Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)41g33kcal0.7g7.1g0g0.4g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 20g44kcal3.7g0g3.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g165kcal9g15.6g6.6g1.4g
Valittu annoskoko90g83kcal4.5g7.8g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g41kcal2.3g3.9g1.7g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5g8.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129