Katkarapurisotto

1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
10 cm purjoa
0,5 rkl oliiviöljyä
1,5 dl tummaa riisiä
1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 punainen paprika
200 g parsakaalin pieniä kukintoja
300 g katkarapuja
1 tl kalamaustetta
2 tl yrttimaustetta

- - -
Hienonna sipuli, valkosipuli ja purjo.

Ruskista ne öljyssä kattilassa tai paistokasarissa.

Lisää kattilaan kuutioitu paprika.

(Jos riisissä on pitkä keittoaika, kannattaa sitä keittää etukäteen erikseen n. 10 min)

Lisää riisit ja vesi, vesi sitä mukaa kun se imeytyy riisiin.

Lisää liemikuutio.

Anna kiehua 5 min. Lisää joukkoon parsakaalin kukinnot ja anna kiehua n. 10 min. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna risotto.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Missdrew
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Riisi tumma 6.4g22kcal0.4g4.6g0.1g0.3g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6.4g23kcal0.5g5.1g0g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Paprika punainen 8.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g138kcal8g21.8g1.4g2g
Valittu annoskoko91g69kcal4g10.9g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna45g35kcal2g5.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g12g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113791