Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 21g12kcal0.3g2.8g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g12g24kcal1.7g0.1g1.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste13g3.1kcal0.1g0.6g0g0.4g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g83kcal4.4g7.2g4g1.2g
Valittu annoskoko91g42kcal2.2g3.6g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g21kcal1.1g1.8g1g0.3g
Arvot/100g100g46kcal2.4g4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257