Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g23g13kcal1.4g0.9g0.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.8g10kcal0.3g1.9g0g0.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g231kcal24.2g6.8g11.8g1.2g
Valittu annoskoko91g115kcal12.1g3.4g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g58kcal6.1g1.7g3g0.3g
Arvot/100g100g127kcal13.4g3.8g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111