Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai38g139kcal1.9g12g9.4g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella light14g23kcal2.8g0.1g1.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow4.7g8.5kcal0g0.3g0.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl2.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g4.7g14kcal1.6g0g0.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g422kcal13.8g27g29g3.2g
Valittu annoskoko91g211kcal6.9g13.5g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g106kcal3.5g6.8g7.3g0.8g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787