Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Siirappi 3.8g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g167kcal3.6g15.8g9g1.8g
Valittu annoskoko91g83kcal1.8g7.9g4.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g42kcal0.9g4g2.3g0.5g
Arvot/100g100g92kcal2g8.7g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035