Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.9g9kcal0g0g1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7.8g30kcal0g7.6g0g0g
Raparperi 37g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Culinesse (Flora), annos 10g10g45kcal0g0g5g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g402kcal5g61.6g14g2g
Valittu annoskoko91g201kcal2.5g30.8g7g1g
Annoskoko puolitettuna45g101kcal1.3g15.4g3.5g0.5g
Arvot/100g100g222kcal2.8g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570