Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kevytkerma10g13kcal0.3g0.5g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g89kcal1.8g8g4.8g2g
Valittu annoskoko91g44kcal0.9g4g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna45g22kcal0.5g2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g49kcal1g4.4g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943