Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g23g40kcal4.5g0g2.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g20g23kcal0.7g0.7g2g0g
Kantarelli 7.8g1.4kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g149kcal11.4g4.6g8.8g1.2g
Valittu annoskoko91g75kcal5.7g2.3g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g37kcal2.9g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g82kcal6.3g2.5g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993