Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g16g17kcal2.7g0.2g0.6g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g19g40kcal3.4g0.4g3g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g279kcal21.6g4g20.2g0.2g
Valittu annoskoko91g140kcal10.8g2g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g70kcal5.4g1g5.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.9g2.2g11.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206