Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g5.9kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Tomaatti 14g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g7g4.2kcal0.8g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g17g5.2kcal0.2g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g14g24kcal2.6g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio Kania0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g88kcal7.8g6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko91g44kcal3.9g3g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g22kcal2g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.3g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391