Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 21g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g10g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g24g7.7kcal0.6g1.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g132kcal10g5.4g7.8g2.8g
Valittu annoskoko91g66kcal5g2.7g3.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g33kcal2.5g1.4g2g0.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901