Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 25g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.3kcal0.3g1.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g6.2g19kcal1g0.1g1.6g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g6.2g21kcal1.7g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g252kcal16.4g13.2g15g1.4g
Valittu annoskoko91g126kcal8.2g6.6g7.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g63kcal4.1g3.3g3.8g0.4g
Arvot/100g100g139kcal9.1g7.3g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777