Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Nauris 7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g85kcal2g6.6g5.2g2.2g
Valittu annoskoko91g42kcal1g3.3g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g21kcal0.5g1.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g47kcal1.1g3.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566