Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.2g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)9g35kcal2.8g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g102kcal6g3.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko91g51kcal3g1.8g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g26kcal1.5g0.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.3g2g3.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103090