Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g47g53kcal10.3g0.7g0.9g0.2g
Kevytkerma9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g174kcal22.2g7g6g0.6g
Valittu annoskoko91g87kcal11.1g3.5g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g43kcal5.6g1.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g96kcal12.2g3.9g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790