Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.3g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Kanaliemi laimennettu 16g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g142kcal14.2g3.4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko91g71kcal7.1g1.7g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g36kcal3.6g0.9g1.8g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837