Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g21g30kcal4.1g0g1.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g21g36kcal4.3g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g3.2g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g201kcal19.2g5.8g11g0.6g
Valittu annoskoko91g100kcal9.6g2.9g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g50kcal4.8g1.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g111kcal10.6g3.2g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235