Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g18g61kcal2g12.7g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Herkkusieni 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g7.5g1kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5g8.7kcal0.4g0.1g0.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Pesto (Pirkka)0.8g4.4kcal0g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g30kcal2.3g0g2.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)15g17kcal3.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g285kcal18.8g29g10g0.2g
Valittu annoskoko91g143kcal9.4g14.5g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g71kcal4.7g7.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284527