Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g22g5.3kcal0.3g0.9g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g16g21kcal0.5g0.3g2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras6.6g23kcal0.9g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g190kcal12.8g14.6g8.6g1.2g
Valittu annoskoko91g95kcal6.4g7.3g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal3.2g3.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265