Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Hk, sininen lenkki 580g18g42kcal1.8g1.1g3.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g175kcal5.4g12.2g11g1g
Valittu annoskoko91g88kcal2.7g6.1g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g44kcal1.4g3.1g2.8g0.3g
Arvot/100g100g96kcal3g6.7g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050