Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g18g30kcal3.6g0g1.8g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g45g24kcal0.6g5.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g11g18kcal0.3g0.4g1.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g150kcal9.2g11.4g7.6g0.2g
Valittu annoskoko91g75kcal4.6g5.7g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal2.3g2.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134