Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.2g0.8g28.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g44kcal7.3g2.2g0.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl332g1221kcal96.2g0g92.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g133g796kcal27.9g8.8g71.7g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g25g8kcal0g0g0g19.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)37g95kcal6.2g12.7g2.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g5198kcal346.2g67.8g390.6g62.4g
Valittu annoskoko900g2599kcal173.1g33.9g195.3g31.2g
Annoskoko puolitettuna450g1300kcal86.6g17g97.7g15.6g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488