Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali498g105kcal6g16.9g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g249g70kcal1.5g14.8g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.2g1.2kcal0g0.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g757kcal18.2g86.2g37g37.6g
Valittu annoskoko900g379kcal9.1g43.1g18.5g18.8g
Annoskoko puolitettuna450g189kcal4.6g21.6g9.3g9.4g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118