Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kukkakaali 160g39kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Pinaatti 50g6.7kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Paprika keskiarvo 40g11kcal0.4g1.7g0.2g0.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)60g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g257kcal13.8g37.2g3.2g20.8g
Valittu annoskoko900g129kcal6.9g18.6g1.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna450g64kcal3.5g9.3g0.8g5.2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795