Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g270g462kcal27.5g7.3g35.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g450g158kcal12.2g21.2g2.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)180g297kcal5.4g7.2g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1832kcal90.2g71.4g130.4g0g
Valittu annoskoko900g916kcal45.1g35.7g65.2g0g
Annoskoko puolitettuna450g458kcal22.6g17.9g32.6g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206