Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)541g682kcal59.5g1.6g48.7g0g
Sokeri 153g622kcal0g153.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai117g410kcal14.1g83.2g2.5g3.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g133kcal6.7g4g7.8g11g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 18g64kcal0.1g0g7.2g0g
Korppujauho 25g93kcal2.6g18.9g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4040kcal167g528.6g133g31.6g
Valittu annoskoko900g2020kcal83.5g264.3g66.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna450g1010kcal41.8g132.2g33.3g7.9g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256