Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 450g1024kcal85.5g0g76.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 169g384kcal23.6g2.9g30.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)51g63kcal1.7g1.9g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 34g111kcal0.7g1g11.8g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g56g18kcal0.8g3.7g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g3437kcal243.4g30.4g260.8g2.8g
Valittu annoskoko900g1718kcal121.7g15.2g130.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna450g859kcal60.9g7.6g65.2g0.7g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804