Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g361g884kcal36.1g28.9g64.9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl90g32kcal0.9g5.4g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)244g390kcal6.6g6.6g36.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr90g253kcal7.2g8.6g21.6g1.4g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix16g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g3155kcal102.8g104.8g249g3.2g
Valittu annoskoko900g1577kcal51.4g52.4g124.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna450g789kcal25.7g26.2g62.3g0.8g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523