Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g23g14kcal3g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen227g75kcal7.5g11.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki46g26kcal3.9g2.3g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1560kcal46.3g318.2g5.5g15.9g
Voi, 1 tl, 5 g68g498kcal0.7g0.7g54.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4577kcal143.2g665.4g137.2g31.8g
Valittu annoskoko900g2288kcal71.6g332.7g68.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna450g1144kcal35.8g166.4g34.3g8g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741