Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g375g2063kcal3.8g3.8g225g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten225g743kcal52.9g101.3g47.3g24.8g
Canderel makeutusjauhe50g192kcal1.5g46.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g7645kcal126.4g318.4g719.6g49.6g
Valittu annoskoko900g3822kcal63.2g159.2g359.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna450g1911kcal31.6g79.6g179.9g12.4g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655