Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g42g229kcal0g0g25g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g125g631kcal10.3g72.5g32.5g5.6g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g292g190kcal32.1g12.3g0.9g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Liivate 8.3g29kcal7.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g33g14kcal0.1g3.3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g167g925kcal13.5g86.7g58.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g208g396kcal9.4g33.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g5031kcal145g466.2g283.4g11.2g
Valittu annoskoko900g2516kcal72.5g233.1g141.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna450g1258kcal36.3g116.6g70.9g2.8g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892