Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 225g512kcal42.8g0g38.3g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)9g9kcal0.7g1.6g0g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1357kcal100.8g41.4g87.4g24g
Valittu annoskoko900g678kcal50.4g20.7g43.7g12g
Annoskoko puolitettuna450g339kcal25.2g10.4g21.9g6g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858