Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi239g1076kcal15.5g143.5g50.2g7.4g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Mascarpone (250g)249g1301kcal11.2g11.2g134.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl199g678kcal4g6g69.8g0g
Baileys, Irish Cream, Original100g349kcal3.2g19.9g15.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18g59kcal1.3g9.7g1.3g0.5g
Liivate 45g156kcal38.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g7965kcal148.2g381.6g622.8g15.8g
Valittu annoskoko900g3982kcal74.1g190.8g311.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna450g1991kcal37.1g95.4g155.7g4g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242