Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g250g313kcal52.5g0g11.3g0g
Pekoni (Dulano)58g149kcal10.5g1.9g11.1g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.7g0.7g7.5g
Selleri, annos 50g63g8.7kcal0.6g1.9g0g0g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1391kcal131.6g61.8g63.4g21.2g
Valittu annoskoko900g696kcal65.8g30.9g31.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna450g348kcal32.9g15.5g15.9g5.3g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067