Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g150g675kcal11.6g102g24g5.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)75g473kcal0g0g52.5g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g300g690kcal1.2g36g60g1.5g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g150g165kcal0.8g22.5g7.5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)225g1150kcal10.1g128.3g76.5g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g6305kcal47.4g577.6g441g45.4g
Valittu annoskoko900g3152kcal23.7g288.8g220.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna450g1576kcal11.9g144.4g110.3g11.4g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496