Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 63g45kcal1.1g9g0.1g0.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g150g195kcal30g0g9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g156g391kcal29.7g0g34.4g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä125g85kcal3.9g15g0.9g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 406g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1431kcal129.4g48g88.8g9g
Valittu annoskoko900g715kcal64.7g24g44.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna450g358kcal32.4g12g22.2g2.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049