Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.5g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g60g348kcal13.1g11.9g30.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g112g320kcal33.1g3.9g19.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g187g510kcal37.4g1.9g41.1g0g
Pakastepinaatti rainbow224g45kcal7g1.1g1.8g2.9g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal4.9g4.6g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g37g100kcal10.7g0.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g3616kcal234.4g50.2g286.4g6g
Valittu annoskoko900g1808kcal117.2g25.1g143.2g3g
Annoskoko puolitettuna450g904kcal58.6g12.6g71.6g1.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697