Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g287g267kcal2.9g63.1g2.9g2.9g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g31g9kcal0.2g3.4g0.1g0.9g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g249g723kcal16g26.9g62.3g0.5g
Liivatelehti, gelatiini8.7g31kcal7.5g0g0g0g
Valkuainen (100g)31g13kcal3.1g0.5g0g0g
Sokeri106g430kcal0g105.8g0g0g
Keksi, kaurakeksi 156g705kcal9.7g93.7g31.1g5.3g
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4808kcal79.6g587g243.4g19.2g
Valittu annoskoko900g2404kcal39.8g293.5g121.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna450g1202kcal19.9g146.8g60.9g4.8g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891