Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 440g1510kcal44.8g308g5.3g15.4g
Voi 80g578kcal0.9g0.3g64.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Sokeri 68g275kcal0g67.6g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 239g151kcal7.2g11.5g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g5232kcal123.8g785g167.4g38g
Valittu annoskoko900g2616kcal61.9g392.5g83.7g19g
Annoskoko puolitettuna450g1308kcal31g196.3g41.9g9.5g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403