Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Pekoni rasvainen 75g282kcal9g0g27.7g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton233g513kcal26.1g5.8g44.3g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 450g246kcal7.2g59g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2160kcal88.2g143.2g146.2g12.8g
Valittu annoskoko900g1080kcal44.1g71.6g73.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna450g540kcal22.1g35.8g36.6g3.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218