Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g5400g1674kcal49.1g389.3g7.6g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2400g5484kcal456g0g408g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g600g1560kcal180g12g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g17760kcal1385.8g860.2g1013.6g20.4g
Valittu annoskoko9000g8880kcal692.9g430.1g506.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna4500g4440kcal346.5g215.1g253.4g5.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353