Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 4500g9329kcal729g0g720g0g
Kaali, valkokaali4500g950kcal54g153g9g94.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g20557kcal1566g306g1458g189g
Valittu annoskoko9000g10279kcal783g153g729g94.5g
Annoskoko puolitettuna4500g5139kcal391.5g76.5g364.5g47.3g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914