Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kukkakaali 1599g385kcal28.9g35.2g4.8g36.8g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Paprika keskiarvo 400g114kcal3.8g17.1g1.6g7.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)600g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1599g325kcal9.6g60.7g4.8g22.4g
Vesi, vesijohtovesi 3197g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g2568kcal134.6g370.4g32.2g209.4g
Valittu annoskoko9000g1284kcal67.3g185.2g16.1g104.7g
Annoskoko puolitettuna4500g642kcal33.7g92.6g8.1g52.4g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795